BLOG TECHNOBANK · Banking Technologies · International Conference & Exhibition, Belgrade, Serbia
SELECT YOUR LANGUAGE
ENGLISHSERBIAN
May
20

Fotografije sa TECHNOBANK-a 2016

Author Admin    Category Aktuelno, Konferencija     Tags

Obaveštavamo vas da su objavljene najzanimljivije fotografije sa konferencije TECHNOBANK 2016. Fotografije možete pogledati na ovom linku, u okviru naše Facebook stranice.

Zanimljive pojedinačne fotografije možete samostalno preuzeti klikom na neku od njih, pa nakon toga klikom na Options u donjem desnom uglu fotografije i u okviru toga birate opciju Download.

Sve fotografije je moguće komentarisati, pod uslovom da posedujete aktivan Facebook nalog, tako što unosite svoj komentar ispod fotografije ili je „lajkujete“.

Uživajte u fotografijama.

May
7

Objavljen program i satnica TECHNOBANK 2016

Author Admin    Category Aktuelno, Najava     Tags

Objavljen je program i satnica ovogodišnje konferencije TECHNOBANK, možete je pogledati na stranici SATNICA.

Podsećamo da je zvanično otvaranje konferencije u sredu 11. maja u 09:25h, skup će otvoriti Sava Savić, pomoćnik ministra u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Ceo članak

May
4

Predstavljamo vam sponzorski pult ovogodišnje TECHNOBANK konferencije

Author Admin    Category Aktuelno, Konferencija     Tags

Dragi prijatelji,

Veliko nam je zadovoljstvo da vam predstavimo sponzore i pokrovitelje ovogodišnje konferencije TECHNOBANK 2016, koja će se održati u hotelu Crowne Plaza 11. i 12. maja 2016. godine.

Generalni sponzor ovogodšnje konferencije je kompanija ASSECO SEE.

Ceo članak

Apr
17

Prijave izlagača i učesnika u toku

Author Admin    Category Aktuelno, Konferencija, Najava     Tags

Ovogodišnja konferencija TECHNOBANK 2016 održaće se 11. i 12. maja u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Pored izložbe proizvoda i usluga velikih nacionalnih i internacionalnih kompanija, biće standardno organizovane prezentacije u kojima će svi učesnici moći da se upoznaju sa poslednjim naučno-tehničkih dostignućima IT i srodnih industrija namenjenih pre svega bankarskom sektoru.

Nezaobilazni deo TECHNOBANK-a su i okrugli stolovi, paneli i diskusije u kojima učestvuju eminentni stručnjaci, koji raspravljaju o trenutno aktuelnim temama i izlažu svoja rešenja. O temama okruglih stolova i učesnicima ovih panela biće još reči na našem blogu.

Otvaranje konferencije će biti u sredu, 11. maja 2016. godine u 09:00 časova.

Ceo članak

Apr
1

Najava konferencije TECHNOBANK 2016

Author Admin    Category Aktuelno, Konferencija, Najava     Tags

Tradicionalna 16. po redu međunarodna konferencija i izložba TECHNOBANK 2016 biće održana 11. i 12. maja u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Organizator ove konferencije, kao i svih prethodnih, je ASIT, zajedno sa resornim ministarstvima Republike Srbije, Narodnom bankom Srbije i Privrednom komorom Srbije, kao i sa vodećim poslovnim bankama.

Technobank je vodeća konferencija u regionu zapadnog Balkana, poznat po velikom broju posetilaca, kvalitetu ponude redovnih izlagača i stalnom fokusu na najnovije teme iz oblasti globalnog bankarstva.

Najvažniji datumi TECHNOBANK-a 2016 su…

Ceo članak

Mar
20

Blog konferencije TECHNOBANK počeo sa radom

Author Admin    Category Aktuelno, Konferencija, Najava     Tags

Poštovani učesnici, posetioci i prijatelji konferencije TECHNOBANK, obaveštavamo vas da počinje sa radom zvanični blog konferencije. U okviru njega će biti objavljene sve aktuelnosti u vezi sa konferencijom TECHNOBANK (najave, rasporedi predavanja, učesnici, radovi, izveštaji…), kao i aktuelnosti iz ICT oblasti u bankarskom sektoru koje pokriva konferencija.

TECHNOBANK 2016 je 16. po redu konferencija u regionu zapadnog Balkana, poznata po velikom broju posetilaca, kvalitetu ponude redovnih izlagača i stalnom fokusu na najnovije teme iz oblasti globalnog bankarstva.

TECHNOBANK je “mesto okupljanja” banaka i izlagača iz regiona, koja služi kao platfoma za razmenu informacija o novim trendovima iz bankarske industrije. Teme koje konferencija obrađuje uvek se tiču budućnosti načina plaćanja i evolucije bankarske industrije i njenog uticaja na lokalna tržišta.

Kao i ranijih godina, specijalizovani forum – CARD FORUM & EXPO 2016, potpuno posvećen platnim transakcijama putem bankarskih kartica i podržanim ICT tehnologijama u Evropi i svetu, biće održan tokom Technobank Konferencije. Ovogodišnji CARD FORUM & EXPO će pokriti najvažnije aspekte kontaktnih i beskontaktnih platnih sistema na bazi smart kartica.

Podsećamo vas da od ove godine TECHNOBANK konferenciju možete pratiti, o svemu se informisati ili postaviti pitanje putem društvenih mreža:

Ceo članak