SELECT YOUR LANGUAGE
ENGLISHSERBIAN
Mar
20

Blog konferencije TECHNOBANK počeo sa radom

Author Admin    Category Aktuelno, Konferencija, Najava     Tags

Poštovani učesnici, posetioci i prijatelji konferencije TECHNOBANK, obaveštavamo vas da počinje sa radom zvanični blog konferencije. U okviru njega će biti objavljene sve aktuelnosti u vezi sa konferencijom TECHNOBANK (najave, rasporedi predavanja, učesnici, radovi, izveštaji…), kao i aktuelnosti iz ICT oblasti u bankarskom sektoru koje pokriva konferencija.

TECHNOBANK 2016 je 16. po redu konferencija u regionu zapadnog Balkana, poznata po velikom broju posetilaca, kvalitetu ponude redovnih izlagača i stalnom fokusu na najnovije teme iz oblasti globalnog bankarstva.

TECHNOBANK je “mesto okupljanja” banaka i izlagača iz regiona, koja služi kao platfoma za razmenu informacija o novim trendovima iz bankarske industrije. Teme koje konferencija obrađuje uvek se tiču budućnosti načina plaćanja i evolucije bankarske industrije i njenog uticaja na lokalna tržišta.

Kao i ranijih godina, specijalizovani forum – CARD FORUM & EXPO 2016, potpuno posvećen platnim transakcijama putem bankarskih kartica i podržanim ICT tehnologijama u Evropi i svetu, biće održan tokom Technobank Konferencije. Ovogodišnji CARD FORUM & EXPO će pokriti najvažnije aspekte kontaktnih i beskontaktnih platnih sistema na bazi smart kartica.

Podsećamo vas da od ove godine TECHNOBANK konferenciju možete pratiti, o svemu se informisati ili postaviti pitanje putem društvenih mreža:

Očekujemo vas 11. i 12. maja 2016. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Detaljnije informacije vezane za učešće, datume i ostale stvari vezane za protokol konferencije možete pronaći na zvaničnom web sajtu – TECHNOBANK 2016 ili se informisati putem emaila: office@technobank.rs i broja telefona: +381 11 744 31 40

Post comment