SELECT YOUR LANGUAGE
ENGLISHSERBIAN
May
4

Predstavljamo vam sponzorski pult ovogodišnje TECHNOBANK konferencije

Author Admin    Category Aktuelno, Konferencija     Tags

Dragi prijatelji,

Veliko nam je zadovoljstvo da vam predstavimo sponzore i pokrovitelje ovogodišnje konferencije TECHNOBANK 2016, koja će se održati u hotelu Crowne Plaza 11. i 12. maja 2016. godine.

Generalni sponzor ovogodšnje konferencije je kompanija ASSECO SEE.

Formiranjem Asseco South Easter Europe grupe na tržištima jugoistočne Europe, stvorena je jedna od najjačih softverskih kuća i sistem integratora u regionu. Asseco SEE grupu čini preko 900 zaposlenih, a veličina i globalno prisustvo su ključni za konsolidaciju ICT tržišta. Asseco SEE je grupa vodećih IT kompanija sa kompetencijama u području IT rešenja za banke, telekom, javni sektor, osiguranja, proizvodnju i zdravstvenu zaštitu. Pexim predstavlja lidera ove grupacije u tehnološkom i referentnom i kadrovskom domenu.

Od 15 najvećih banaka u Jugoistočnoj Evropi, 10 banaka su već Asseco SEE klijenti. Od novembra 2009. Asseco SEE je izlistan na berzi u Varšavi, a u 2008. godini ASEE grupacija je imala promet og preko 110 M Eura uz stalan tržišni rast.

ASSECO SEE je deo Asseco grupe koja je po performansama šesta najveća IT korporacija u Evropi. Asseco grupa, sa sedištem u Poljskoj, danas broji više od 8.500 zaposlenih u 15 evropskih zemalja a planovi grupe obuhvataju i proširenje područja poslovanja u još nekoliko evropskih zemalja.

Više informacija o ovoj kompaniji možete pronaći na: http://asseco.com/see/

Pogledajte i ostale sponzore konferencije:

vendors2016

Post comment