logo_color
1-1

Ovaj sajt je u vlasništvu Technobak Konferencije Korišćenje sajta podleže pravilima i uslovima korišćenja. Molimo vas da se upoznate sa pravilima i uslovima korišćenja sajta, jer će se smatrati da ste korišćenjem sajta ista pročitali i prihvatili. Ukoliko ne prihvatate uslove i pravila korišćenja sajta, molimo vas da sajt ne koristite.

SADRŽAJ SAJTA
Ovaj sajt i njegovi delovi imaju informativnu svrhu, vlasnik sajta ne daje garancije za tačnost, primenljivost i kompletnost informacija i neće biti odgovoran za bilo koje greške ili propuste kada je reč o ovim informacijama. Technobank može da menja sadržaj na ovom sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.

POLITIKA PRIVATNOSTI PODATAKA
Technobak poštuje privatnost svakog posetioca sajta. Budući da putem ovog sajta prikupljamo određene informacije o korisnicima, molimo vas da se upoznate sa našim uslovima i načinom na koji obrađujemo te podatke.
Informacije koje prikupljamo prilikom registrovanja za događaje, slanja fajlova na analizu, prijavljivanja na naš newsletter ili kroz upitnike koristimo za sledeće: poboljšanje našeg sajta, poboljšanje naših usluga slanje e-mailova.

KOJE LIČNE PODATKE PRIKUPLJAMO?
Za potrebe registracije, preko forme na sajtu koju sami popunjavate, prikupljaju se sledeće informacije: vaše ime i prezime, email i broj telefona.
Informaciju o vašoj email adresi tražićemo i ako želite da vam pošaljemo detaljniji izveštaj o fajlovima koje nam šaljete na analizu radi otkrivanja malvera.

KAKO OBRAĐUJEMO VAŠ LIČNE PODATKE
Tehnobank neće ustupati vaše lične podatke, koje dobije prilikom prijave za
newsletter ili slanja fajlova na analizu, trećoj strani bez vašeg pristanka.
Ukoliko se prijavljujete za događaj, uz vaš pristanak, vaši podaci će biti podeljeni sa partnerima, odnosno suorganizatorima događaja.

PRISTUP LIČNIM PODACIMA
Ako želite da se detaljno informišite o načinima na koji Technobank obrađuje vaše podatke ili želite da izmenimo ili izbrišemo vaše lične podatke, kontaktirajte nas na office@technobank.rs

2-1